Start @ K Netwerkevent
Start @ K Netwerkevent

Start @ K Netwerkevent

Op 19 November vond het newerkevent start@K plaats dat was georganiseerd door Hangar K. Dit laatst opgenoemde is een plaats waar startende ondernemers hun ideeën, concepten… kunnen uitbouwen.

Met dit netwerkvent dat drie weken doorgaat geven ze de kans aan startende ondernemers om zich te bewijzen en zich al een eerste keer voor te stellen aan de hand van een pitch.

Samen met een paar andere ondernemers kon ik samen met mijn teamgenoten Saïko, Eli en Adrian ons project ‘BE YOU’ voorstellen. Dit zou een app zijn waarbij we het probleem rond bad habits willen aanpakken. In tegenstelling tot andere apps willen we ons zelf uniek maken door de verbintenis met vrienden aan ons product te koppelen.

De commentaar die we hierop kregen was niet wat we verwachtte maar zeker en vast wat we nodig hadden. Er waren nog wat aspecten die wij over het hoofd zagen maar gelukkig hebben de juryleden deze op een duidelijke manier aangewezen zodat wij hieraan kunnen werken. Ik vind persoonlijk zo’n momenten zeer opbouwend omdat je al een eerste blik hebt van wat mensen van je product vinden.

We kregen als groep ook de kans om andere start-ups te zien en zo kregen we ook een beeld van wat de positieve maar ook negatieve dingen die we uit een pitch moeten halen.

Om te concluderen heb ik en ook mijn team veel opstoken uit deze avond en hopen we dat we nog eens de kans krijgen om hier deel van uit te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *